Kynnet

Mitä rakennekynnet ovat, kenelle ne soveltuvat? Onko muita vaihtoehtoja, mitä?

Rakennekynsillä tarkoitetaan vaiheittain rakennettavia tekokynsiä, jotka liitetään omiin kynsiin. Rakennekynsillä voidaan pidentää kynttä tai tehdä ns. luonnonkynnen vahvistus, jolloin kynsiin ei laiteta lisää pituutta vaan paksuutta. Rakennekynsiä tehdään pääasiassa geeli- ja akryylimenetelmillä. Geelillä tehtävät kynnet ovat nykyään erittäin suosittuja, koska niistä on saatu kehitettyä erittäin kestävät ilman ikäviä hajuhaittoja, joita akryylikynsien tekemisessä syntyy.

Pronailsin tuotevalikoimista löytyy sopiva vaihtoehto kaikille asiakkaille. Kevyimmästä materiaalista aloitettuna on ensin kynsilakka, jolla saadaan asiakkaan kynsiin kaunis väri ja ohut vahvistava kerros kotioloissa tai hoitolassa laitettuna. Seuraavaksi vahvuusasteeltaan hiukan tukevampi vaihtoehto on SoPolish-uv-lakkaus, jossa lakkakerrokset kovetetaan uv-valossa. Menetelmän etu perinteisiin kynsilakkoihin verrattuna on se, että lakkakerros saadaan varmasti kuivaksi parissa minuutissa, jolloin ei tarvitse pelätä lakan tuhriutumista. SoPolish-lakkauksen voi poistaa joko itse hoitonesteen avulla kotona tai hoitolassa, missä lakkauksen voi otattaa.

SoPolis kestolakkausta järeämpi ja rakennekynsiä muistuttava vaihtoehto on Gellak, jolla kynsiä voidaan pidentää jonkin verran sekä rakentaa niille tukeva, kestävä muoto. Gellak on erinomainen tuote luonnonkynnen vahvistukseen. Saatavilla on paljon ihania lakkamaisia värejä.

Pronails on tunnettu erinomaisesti pysyvistä geelirakennekynsistä. Geelirakennekynsiä on saatavissa kahta eri jykevyyttä, Perfection-sarjan rakennekynsiä sekä Unicum-sarjan rakennekynnet, jotka ovat erittäin kovaa geelimateriaalia. Unicum-geelin rakenne muistuttaa akryylikynsien tasoa, mutta akryyleihin verrattuna materiaali on joustavampaa eikä niissä ole epämiellyttäviä tuoksuja. Saatavilla on myös suuri määrä erivärisiä värigeelejä.